K.U.I.T.

K.U.I.T.

Herstoffering van meubels

Studio K.U.I.T. staat voor Kreatieve Uitspattingen In Textiel. Bij Studio K.U.I.T. herstoffeert Valerie Cockhuyt meubelen door ze te ontmantelen, opnieuw op te bouwen en af te werken. Daarnaast maakt ze ook losse kussens op maat. Er is keuze uit een eigen stoffencollectie die bestaat uit diverse meubelstoffen, kunstleder en leder. Samen met jou zoekt Valerie naar de ideale stof die past bij jouw stijl, karakter en interieur.

Na al het afbraakwerk en het opnieuw opbouwen van een goede binnenvulling, geniet ik echt van het afwerken met een passende, originele stof. Als het meubel opnieuw voor veel zitplezier kan zorgen, ben ik pas echt trots.

Ambacht boven massaproductie

Ambacht boven massaproductie

Valerie is een energieke, creatieve geest die graag met haar handen werkt. Net zoals ze in het leven staat probeert ze lef en gezond verstand in de juiste dosis te combineren. Na een carrière in de kinder- en jeugdpsychiatrie maakte ze de switch naar stofferen. Creatief denken buiten de kaders zorgt voor unieke eindresultaten in het atelier.

Studio K.U.I.T. is de perfecte keuze voor wie een uniek meubelstuk heeft dat aan vernieuwing toe is. Hier staat herstel en ambacht boven massaproductie. Als je houdt van een verhaal, kwaliteit en duurzaamheid, ben je bij Valerie aan het juiste adres. Net zoals wij in de Circular Hub Brugge, gelooft Valerie in het hergebruiken van materialen en wil ze meubels niet zomaar weggooien. Ben je milieubewust en waardeer je de principes van hergebruik, upcycling en recycling? Dan voel je je zeker bij Studio K.U.I.T. thuis. Kijk maar naar de voor én na hieronder.

Rekuup

Rekuup je mee?

Ook Studio Kuit is één van de geselecteerde merken door Rekuup van De Republiek.

Heb je dus een unieke tweedehands vondst die een originele stof nodig heeft? Valerie helpt je graag om er iets bijzonders van te maken door vakmanschap te combineren met een passie voor textiel en zo jouw meubelen nieuw leven in te blazen.

Volg Studio Kuit op Instagram en Facebook

Meer stories

Ben of ken jij een circulaire doener
die we hier mogen vermelden? 

Deze website kwam tot stand met steun van het het Europees Sociaal Fonds
Het ESF stelt middelen ter beschikking voor innovaties die bijdragen tot meer en beter jobs voor meer mensen. 
Ontdek de werking in Vlaanderen via www.esf-vlaanderen.be